Maak kennis met

Hotstone massage

Wat kan een hotstone massage voor mij betekenen?

Een Hotstone Massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Holistische massage (vijf elementen leer)

Een Hotstone massage is een massage met basalt stenen van ongeveer 45 graden Celcius. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en zorgt voor een goede afvoer van de afvalstoffen. Voor de massage worden alleen afgeronde basalt stenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Warmte en ontspanning

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op het lichaam neergelegd, beginnend op de rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na een legging van de HotStones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Speciale effecten. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Open chat
1
Scan the code
???? Hallo,

Kunnen wij u helpen?