Maak kennis met

Quantum Touch

Wat kan Quantum Touch voor mij betekenen?

Quantum Touch, de sleutel tot jouw innerlijke genezingskracht! Ontdek de kracht van energetische handoplegging om fysieke pijn, stress en emotionele onbalans te verlichten. Laat Quantum Touch je begeleiden naar diepe ontspanning en harmonie, en omarm een pad naar welzijn en genezing zoals nooit tevoren.

Quantum Touch energie

Het lichaam heeft een buitengewoon vermogen om zichzelf te helen en Quantum-Touch helpt om de lichaamseigen kracht om te helen te maximaliseren. Quantum Touch is een oeroud zelf genererende techniek waarmee je klachten kunt aanpakken. Dit om energie te laten stromen door het toepassen van verschillende ademhalingstechnieken. Hierdoor ontstaat herstel ontstaat in de kern van de cel waardoor het lichaam zichzelf corrigeert of hersteld. Richard Gordon is een van de ontwikkelaars van Quantum Touch en deze techniek wordt inmiddels toegepast door artsen, acupuncturisten en in de chiropraxie.

Hoe werkt het?

De resonantie is vergelijkbaar met het afstemmen van een gitaar, het gaat hier beide om trilling. De trilling of geluidsgolven brengen energie over. Quantum-touch stemt de energie op elkaar af. Daarnaast zorgt Quantum-Touch om houdingscorrecties te bewerkstelligen, pijn en ontstekingen te verminderen en het genezingsproces sneller te laten verlopen.


Meer weten over Quantum Touch of een afspraak maken? Bel, Whatsapp of stuur mij een bericht voor informatie of een vervolg.

Open chat
1
Scan the code
???? Hallo,

Kunnen wij u helpen?